You are here:  Home  /   Oppdatering fra prøvene!

Oppdatering fra prøvene!

August 6, 2012

Prøvene til Spelling Bee går så det griner og vi kan allerede si at dette kommer til å bli veldig bra! Vi hadde vår første gjennomgang (eller gjennomdrag som man sier om man har en svensk regissør) uten stopp i går. Fremover skal vi pusse på hver enkelt scene med tusenpapir til de blir akkurat slik de trenger å være!

Vi tenkte å dele noen bilder og små animasjoner fra prøvene med dere. Filformatet GIF har vært mye debatert i Art Direction kretser det siste året og det ryktes at formatet gjør comeback. Vi i Kulturpotetene skal selvfølgelig holde tritt med “utviklingen” og derfor serverer vi dere her noen aldri så små gif-animasjoner…
  • Er det EN forestilling du bør få med deg denne høsten er det humormusikalen Spelling Bee! R-Å-T-T

    Kine Syvertsen
  • Spelling Bee er både skuespillmessig og sangmessig episk!

    Karoline Heldal-Lund
  • Jeg lo og jeg gråt gjennom hele forestillingen. Dette var stor komikk og et vel gjennomført prosjekt.

    Øyvind Blunck